E ok sa ne dai feedback!
Feedback-ul tau este foarte important pentru noi!
Pentru orice problema sau daca vrei sa ne spui experienta ta din magazin, iti asteptam mesajul !

Campanii, oferte si feedback.
Aici ne poti trimite feedback-ul sau sau poti fi chiar la curent cu promotiile noastre active. Ce trebuie sa faci?
E simplu: completeaza campurile de mai jos cu detaliile tale si primesti pe email de fiecare data cand incepem o campanie sau avem promotii!

Incepand cu data de 25 mai 2018, intra in vigoare Regulamentul cu privire la prelucrarea datelor personale si, prin urmare, dorim sa actualizam preferintele dumneavoastra. ilikeoutlet.com.ro are obligatia de a administra in siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale puse la dispozitie.
Va informam ca datele dumneavoastra de contact se afla in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare in vederea obtinerii unor oferte financiare la produsele companiei sau deoarece sunteti un client/furnizor al companiei noastre sau ati participat la un eveniment organizat de compania noastra in urma caruia v-ati inscris in baza de date. Prelucram datele cu caracter personal in scop contractual iar, in masura in care ati fost de acord, in scop de marketing direct. Datele dumneavoastra vor fi pastrate conform contractelor in desfasurare plus o perioada suplimentara de 10 ani de la ultima factura emisa catre dumneavoastra conform Legii 82/1991 – a contabilitatii.

Va informam ca datele dumneavoastra vor fi transmise catre institutiile autorizate ale statului in vederea respectarii obligatiilor fiscale si in functie de relatia contractuala.

Conform prevederilor Regulamentului 679/2016 al UE, aveti urmatoarele drepturi:


Dreptul de a solicita acces la datele personale

Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea acestora

Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii

Dreptul de a va opune prelucrarii

Dreptul de a solicita portabilitatea datelor

Dreptul de a depune plangere in fata ANSDPC


Aveti dreptul sa modificati acordul oricand printr-o notificare pe contact@ilikeoutlet.com.ro .


Pentru informații suplimentare legate de protecția datelor, vă rugăm să ne transmiteți un email la adresa contact@ilikeoutlet.com.ro. Operatorul furnizează persoanei vizate informații privind acțiunile întreprinse în urma unei cereri în temeiul articolelor 15-22, potrivit articolului 12, alineatul 3 din REGULAMENTUL (UE) 2016/679.